Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Promoció econòmica L’Ajuntament presenta els resultats del programa ‘Engranatges’ de promoció econòmica
L’Ajuntament presenta els resultats del programa ‘Engranatges’ de promoció econòmica

El consistori donarà a conèixer les dades més rellevants obtingudes en la fase de prospecció empresarial del projecte i avançarà quines seran les futures accions a emprendre.

El Centre Cultural de la Roca del Vallès acollirà dimarts 12 de juny, a partir de les 09:30 h., la presentació pública dels resultats del programa ‘Engranatges’ de promoció econòmica impulsat per l’Ajuntament. L’acte comptarà amb l’assistència de l’alcalde Carles Fernández; la regidora de Promoció Econòmica, Caterina Palma; i la tècnica d’empresa, Anna Laia.

A la jornada, oberta als mitjans de comunicació, també hi són cridades a participar totes les empreses del municipi que han pres part de la fase de prospecció empresarial d’aquest projecte. En aquest sentit, es prega que es confirmi prèviament l’assistència a l’acte trucant al telèfon 676 05 02 32 o enviant un correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

Durant la presentació el consistori donarà a conèixer les dades més rellevants obtingudes en la fase de prospecció empresarial del projecte, durant la qual les empreses de la vila han fet arribar les seves necessitats més específiques i han proposat accions, col·laboracions, relacions... amb l’objectiu de promoure conjuntament el creixement de l’activitat econòmica a la Roca del Vallès. Així, la sessió també permetrà exposar les futures accions a emprendre entre tots els agents implicats.

Amb aquesta presentació pública, l’Ajuntament vol posar de manifest el seu ferm compromís en l’aposta per la dinamització, consolidació i promoció de l’activitat econòmica i empresarial al municipi de la mà de tots els agents público-privats implicats.