Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura La Biblioteca fa un balanç positiu del programa de foment de lectura infantil ‘Cruspilletres’
La Biblioteca fa un balanç positiu del programa de foment de lectura infantil ‘Cruspilletres’

L’equipament ha acabat el curs escolar compartint sessions de foment de dinamització lectora amb un total de 125 nens i nenes de 4t curs de primària de totes les escoles del municipi.

Els infants participants al ‘Cruspilletres’ han pogut gaudir de dues sessions repartides durant el primer i segon trimestre del curs. Aquesta activitat està plantejada amb l’objectiu de dinamitzar la lectura entre els nens i nenes de 7 a 10 anys tot compartint una estona de llibres, bones lectures i realitzant un taller didàctic al voltant d’un tema.

La sessió del primer trimestre, titulada ‘Històries basades en fets reals’, va tractar el tema dels llibres, el maltractament del medi ambient i dels oceans, la lluita per la igualtat de drets de les persones, els conflictes al món o el no compliment dels drets dels infants.

Mentrestant, la segona sessió feta al segon trimestre va tractar el tema ‘Superherois i superheroïnes’. En aquesta sessió es van presentar i compartir diferents còmics i novel•les gràfiques per a públic infantil i es va dur a terme un taller de dibuix.