Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Esports La Roca del Vallès se suma un estiu més a la campanya ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’
La Roca del Vallès se suma un estiu més a la campanya ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’

Diumenge 8 de juliol les piscines municipals de la Roca del Vallès i de Santa Agnès acolliran nedadors solidaris i habilitaran estands on poder adquirir productes de la Fundació Esclerosi Múltiple per fer una aportació voluntària en la lluita contra aquesta malaltia.

La Roca del Vallès i els seus veïns i veïnes estan cridats a demostrar, novament, la seva faceta més solidària i altruista. El municipi s’implicarà activament un any més en la campanya ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’, organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple i que aquest 2018 compleix la seva 25a edició amb l’objectiu de seguir donant visibilitat a la malaltia, recaptar fons per a la seva cura i investigació i sensibilitzar a la població.

Per tot plegat, diumenge 8 de juliol, al llarg de tota la jornada, els usuaris de les piscines municipals de la Roca del Vallès i de Santa Agnès podran prendre part de la campanya fent un salt multitudinari a l’aigua, adquirint material de la campanya ‘Mulla’t’ als estands habilitats als equipaments, o bé fent una aportació voluntària que serà destinada íntegrament a la millora de l’atenció de les persones que pateixen esclerosi múltiple. Per a més informació podeu consultar el següent enllaç.

L’Esclerosi Múltiple és una malaltia crònica del Sistema Nerviós Central. Està present arreu del món i és una de les malalties neurològiques més comuns entre la població de 20 a 40 anys. Pot produir símptomes com la fatiga, la falta d’equilibri, dolor, alteracions visuals i cognitives, dificultats de la parla, tremolor… La malaltia pot variar molt d’una persona a l’altra, no és contagiosa ni hereditària ni mortal. Afecta a les persones al principi de la seva vida laboral i es dóna amb més freqüència en dones que en homes. Fins avui, no se’n coneix la seva casa ni la seva cura.