Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura La Torreta celebra un any més la seva festa major
La Torreta celebra un any més la seva festa major
No hay traducciones disponibles.

Les festes han resultat tot un èxit gràcies a la participació dels veïns i veïnes i les nombroses entitats que hi han pres part.

La Torreta s’ha acomiadat aquest diumenge de la seva festa major, que va començar el 3 de juliol amb els actes previs. L’Ajuntament de la Roca del Vallès, amb la col·laboració i el suport del teixit associatiu, ha desplegat un programa complet i variat replet de propostes esportives, lúdiques i culturals per a tots els públics.

Els epicentres de les activitats han estat Can Tàpies, la plaça Valldoriolf, la Devesa de la Font del Cargol i les instal·lacions esportives, així com els mateixos carrers, que han acollit les cercaviles i els recorreguts dels correfocs. Tot i la intensa calor d’aquests dies, que s’ha pogut suportar millor gràcies a activitats com el mulla’t -un clàssic dins la festa major de la Torreta i que, com sempre, ha sigut un èxit rotund- la festa va aplegar un gran nombre de persones.

En relació als actes previs, el regidor de Cultura, Xavier del Villar, afirma que “la decoració de balcons i patis exteriors va tenir una bona participació, tot i que des de l’organització es vol motivar a que més famílies s’hi impliquin en la propera edició. Va ser una molt bona manera de començar la festa, que ha ajudat a que la resta també ho sigui”.

Pel que fa a les novetats d’enguany, del Villar ha volgut destacar el correfoc d’adults, organitzat per l’Associació Cultural 666 Diables de la Roca, que per primera vegada rebia una colla convidada: els Foc Errats de Vilanova del Vallès.

“Un dels moments més emotius va ser el lliurament de la segona edició del premi La Miranda, un premi de petits relats de vida, en aquesta ocasió en categoria d’adults”, afirma del Villar. “Volem agrair al Grup de la Memòria Popular de la Torreta tot l’esforç que hi dediquen dia rere dia”, continua el regidor. ”Un fet que demostra aquest treball constant és l’increment del nombre de relats rebuts”, conclou.

L’Ajuntament felicita i agraeix a totes les persones i entitats que han col·laborat en aquestes festes la seva implicació, així com també a totes les persones del diversos serveis municipals, que han realitzat una excel·lent tasca organitzativa i logística (brigada d’obres i serveis, policia local, brigada de neteja, personal tècnic, etc.) “Sense ells i elles no seria possible l’èxit d’aquesta celebració”, explica del Villar. Ara és moment de descansar i, en breus, començar a escalfar motors per a l’any vinent.