Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Totes les notícies Sanitat i salut Aquest mes d’agost, vine a donar sang a la Roca del Vallès
Aquest mes d’agost, vine a donar sang a la Roca del Vallès
Sanitat i salut
Jueves, 19 de Julio de 2018 13:58
No hay traducciones disponibles.

La donació està prevista per al dijous 16 d’agost, de 17 a 21 hores.

Dijous 16 d’agost la Roca del Vallès acollirà una nova donació de sang. El Centre d’Atenció Primària Vicenç Papaceit (plaça de l’Era, s/n) es convertirà entre les 17 i les 21 hores en punt de recollida de sang en una nova jornada impulsada pel Banc de Sang i Teixits amb l'estreta col·laboració del consistori.

Per participar en la jornada de donació només cal ser major de 18 anys i pesar un mínim de 50 quilos. El Banc de Sang i Teixits, a més, informa que per donar sang no cal estar en dejú i que a Catalunya es necessiten 1.000 donacions diàries per satisfer la demanda dels hospitals. Per això, l’Ajuntament encoratja els veïns i veïnes a mostrar, un cop més, la seva solidaritat i altruisme.

Si teniu qualsevol dubte quant a la donació de sang, podeu consultar als professionals de la salut. Per a més informació, podeu trucar al telèfon 93 557 35 00 o enviar un correu electrònic a l’adreça Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla .