Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Totes les notícies Seguretat i convivència La Roca del Vallès, amb les víctimes del 17-A un any després dels atemptats
La Roca del Vallès, amb les víctimes del 17-A un any després dels atemptats
Seguretat i convivència
dijous, 16 d'agost de 2018 15:32

L’Ajuntament vol mostrar el condol i el suport a totes les víctimes i els seus familiars i amics. Es durà a terme una concentració davant del consistori el divendres 17 d’agost a les 12h, on es faran cinc minuts de silenci i es llegirà un manifest.

Un any després dels atemptats terroristes que van colpejar Barcelona i Cambrils, l’Ajuntament de La Roca del Vallès vol expressar el condol a les víctimes i als seus familiars i amics, a la vegada que condemna aquells fets tan tràgics i agraeix la tasca realitzada pels Mossos d’Esquadra, Bombers de la Generalitat, Guàrdia Urbana de Barcelona i Cambrils i les desenes de professionals sanitaris que van treballar de manera extraordinària en uns moments d’extrema dificultat i dolor.

Per aquest motiu, s’ha convocat una concentració davant del consistori el divendres 17 d’agost a les 12h, en la que es faran cinc minuts de silenci i es farà lectura d’un manifest conjunt elaborat per l’Associació Catalana de Municipis en memòria de les víctimes dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils, per la pau, la democràcia i contra el terrorisme. L’Ajuntament convoca a tots els veïns i veïnes a participar d’aquest acte de record i homenatge.

Tal i com expressa el manifest, el nostre país és una terra d’acollida, de multiculturalisme, de respecte i de civisme. Així, els nostres pobles i ciutats són punts de trobada i convivència, garants de l’exercici de la llibertat. L’Ajuntament seguirà compromès amb aquests valors i condemnant qualsevol tipus de violència i atemptat a les llibertats dels nostres veïns i veïnes.