Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Medi Ambient El Centre Cultural de la Roca acull una reunió informativa sobre la modificació del plantejament del Parc de la Serralada Litoral
El Centre Cultural de la Roca acull una reunió informativa sobre la modificació del plantejament del Parc de la Serralada Litoral

La sessió tindrà lloc dimecres 19 de setembre a les 19 h., és oberta a tota la població i va dirigida especialment als propietaris de finques, entitats i persones vinculades a la zona ampliada.

El Centre Cultural de la Roca del Vallès serà seu dimecres 19 de setembre, a partir de les 19 h., d’una sessió informativa oberta a tota la ciutadania per donar a conèixer públicament les implicacions que tindrà al municipi la modificació del Pla Especial de la Serralada Litoral.

La reunió comptarà amb la presència de la Directora del Parc, Isabel Cabrera, i de la Cap d'Unitat de planificació del territori de la Diputació de Barcelona, Lígia Espejo, i està impulsada pel Parc de la Serralada Litoral i la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Roca del Vallès.

Així, la trobada té com a doble objectiu presentar l'abast territorial de l'ampliació i els canvis que suposa la modificació del Pla especial i obrir un espai de debat per plantejar dubtes, preocupacions i expectatives de les persones assistents. Per tot plegat la sessió va dirigida especialment als propietaris de finques, entitats i persones vinculades a la zona ampliada.

Antecedents

El Parc de la Serralada Litoral forma part de l'espai natural protegit de la Conreria-Sant Mateu-Céllecs, que va ser inclòs al Pla d'espais d'interès natural (PEIN) l'any 1992. Des de 2013, aquest espai es va ampliar, ocupant actualment 7.413 hectàrees de gran valor natural i paisatgístic a cavall de les comarques del Maresme i del Vallès oriental. Això comporta una modificació del Pla Especial, per tal d'adaptar i actualitzar la normativa a les parts ampliades, mantenint els objectius i model del Pla vigent.

Formulari d'aportacions i comentaris

Totes aquelles persones que vulguin fer alguna aportació o comentari relatiu a la modificació del Pla especial del Parc de la Serralada Litoral poden emplenar el següent formulari.