Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Esports La Roca acull aquest cap de setmana nova edició de la ‘Prehistòrica’
La Roca acull aquest cap de setmana nova edició de la ‘Prehistòrica’

La cursa, una de les proves de referència del circuit de curses BTT, aplegarà a més de 2.000 inscrits i recorrerà l’entorn natural del municipi.

Diumenge 25 de novembre, el Club Ciclista La Roca en Bike –amb la col·laboració de l’Ajuntament- organitza a la Roca del Vallès la 20a edició de la ‘Prehistòrica’; que any rere any s’ha consolidat com una de les pedalades de BTT més importants del calendari nacional tant pel nombre com pel nivell dels participants.

La ‘Prehistòrica’ és una pedalada de caràcter popular que també és oberta a participants d’elit, com ho demostra el fet que al llarg dels darrers anys hi han participat diferents campions d’Espanya de la modalitat de BTT. Així, enguany s’oferiran novament dos circuits (de 40 km. o 25 km.) adaptats a les exigències i gustos de tots els participants i que transcorreran per l’entorn natural de la Roca del Vallès i en el marc del Parc de la Serralada Litoral.

L’Ajuntament de la Roca del Vallès convida els veïns i veïnes a gaudir de la jornada i felicita al Club Ciclista La Roca en Bike per l’impuls d’una nova edició d’aquesta reconeguda prova i per la tasca ingent i diària que duu a terme en la promoció de l’activitat física i esportiva arreu del municipi.

Tota la informació sobre les inscripcions, recorregut i requisits de la prova es poden consultar al següent enllaç.