Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura El Centre Cultural de la Roca del Vallès s’engalana per acollir el tradicional Concert de Nadal
El Centre Cultural de la Roca del Vallès s’engalana per acollir el tradicional Concert de Nadal

Les entrades es posaran a la venda fins al proper 28 de desembre a les Oficines d’Atenció a la Ciutadania de la Roca del Vallès, la Torreta i Santa Agnès de Malanyanes. El mateix dia del concert, també es podran adquirir a la taquilla del Centre Cultural de la Roca del Vallès.

 

L’Orquestra de Mataró conduirà aquest mes de desembre, un any més, el tradicional Concert de Nadal de la Roca del Vallès; cita que ja ha esdevingut un dels actes culturals de referència al municipi durant les festes nadalenques per a totes aquelles persones aficionades a la música.

L’actuació tindrà lloc dissabte 29 de desembre, a les 20 h., a l’Auditori del Centre Cultural de la Roca del Vallès; i els assistents podran gaudir d’un ampli repertori musical que abraça peces cèlebres i icòniques com la ‘Marxa dels Funerals de la Reina Mary’ (Henry Purcell), ‘Oblivion’ (Astor Piazzolla), ‘Fanfarre for the Common Man’ (Aaron Coplan), ‘1492, The Conquest of Paradise’ (Vangelis), ‘The Mission Suite’ (Ennio Morricone), ‘Larguetto for clarinet and strings orchestra’ (Xandri Montasell), ‘Sinfonía núm.8 "Inacabada"’ (Franz Schubert) o ‘Marxa Radetzky’ (Johann Strauss).

Xavier del Villar, regidor de Cultura, convida els veïns i veïnes a gaudir de l’actuació i emmarca el concert en la voluntat de l’equip de govern de “donar oportunitats a aquells grups novells que sovint  necessiten d’un escenari per donar-se a conèixer”. Així, del Villar afegeix que “l’aposta en aquest sentit és ferma i no només es pot veure reflectida a les Festes Majors, sinó que també s’ha vist en altres actes; com per exemple al Concert de Nadal, on la jove i amateur Orquestra de Mataró ha sorprès molt gratament per la seva professionalitat i el gran nivell dels seus concerts”.

L’Orquestra de Mataró va néixer l’any 2015 amb la vocació d’esdevenir una orquestra amateur de caire clàssic. Els seus components són principalment músics amateurs de diferents nivells, tant músics consolidats com estudiants. La direcció musical és a càrrec de la intèrpret mataronina de piano i violí i estudiant de direcció orquestral Claudia Dubé Oranías, ànima i promotora principal d’aquest projecte.

Nascuda a Barcelona l’any 1993, Claudia Dubé va estudiar piano i violí a l’Escola Juan Pedro Carrero de Barcelona i a l’Escola Sincronia de Mataró. Deixeble de piano dels mestres Junn Kano, Jordi Farrés, Carles Julià, Ludovica Mosca, Maria Miró i Jordi Camell i de violí d’Irina Maximova i Miguel Simarro. També es va formar en pedagogia i interpretació de piano Clàssica i Contemporània a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

L’Ajuntament habilita quatre punts de venda d’entrades

El consistori convida els veïns i veïnes a gaudir del concert i recorda que les entrades es posaran a la venda fins al proper 28 de desembre a les Oficines d’Atenció a la Ciutadania de la Roca del Vallès (cada dia, de 09 h. a 14 h.; i dilluns i dijous, de 16:30 h. a 18:30 h.), a la Torreta (dilluns, dimecres i divendres, de 10 h. a 13 h.) i a Santa Agnès de Malanyanes (dimarts i dijous, de 10 h. a 13 h.). El mateix dia del concert també es podran adquirir al Centre Cultural de la Roca del Vallès. El preu de les entrades és de 5€.

Tal i com ha succeït en les darreres edicions- serà enregistrat per Vallès Oriental Televisió (VOTV), que el retransmetrà en diferit a través de la Xarxa de Televisions locals de Catalunya (XAL); com a concert d’Any Nou de referència a les televisions d’arreu de Catalunya.