Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura Dóna la benvinguda al 2019 amb la Festa de Cap d’Any de la Roca del Vallès
Dóna la benvinguda al 2019 amb la Festa de Cap d’Any de la Roca del Vallès

Les entrades per a l’esdeveniment tenen un preu de 20€ i es poden adquirir anticipadament a l’Estanc, a Bdbo i a Akelarre.

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de la Roca del Vallès –a través de la Regidoria de Cultura- ofereix a tots els veïns i veïnes majors de 16 anys una original i divertida Festa de Cap d’Any amb l’objectiu de donar la benvinguda de forma conjunta al nou any.

L’activitat tindrà lloc dilluns 31 de desembre a l’auditori del Centre Cultural de la Roca del Vallès; en una vetllada que estarà amenitzada amb la música de David Loop. Les entrades per a la festa tenen un preu de 20€ i inclouen un total de tres consumicions, el cotilló i l’esmorzar de l’endemà al matí. Els tiquets, a més, ja es poden adquirir de forma anticipada als tres punts de venda habilitats pel consistori: l’Estanc, Bdbo i Akelarre.

Xavier del Villar, regidor de Cultura, convida els veïns i veïnes a gaudir de la cita i emmarca l’organització d’aquest esdeveniment en la voluntat de l’Ajuntament “d’oferir una oferta lúdica i festiva de primer nivell al municipi, per tal que ningú s’hagi de desplaçar fora de la vila en una nit tan delicada a les carreteres per a gaudir del Cap d’Any”.