Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Igualtat La Roca del Vallès es mou per l’esclerosi múltiple
La Roca del Vallès es mou per l’esclerosi múltiple

L’Ajuntament convida a tots els veïns i veïnes a participar de la cursa solidària ‘Mou-te per l’esclerosi múltiple’ que es celebrarà al Circuit de Barcelona-Catalunya el 27 de gener.

La Fundació Esclerosi Múltiple organitza el proper diumenge 27 de gener una nova edició del ‘Mou-te per l’esclerosi múltiple’, una cursa solidària pensada i impulsada amb l’objectiu de recaptar fons per a la investigació mèdica de l’esclerosi múltiple. Un any més, l’Ajuntament de la Roca del Vallès se suma a la causa i anima a la ciutadania a prendre part d’aquesta iniciativa, que tindrà lloc al Circuit de Barcelona-Catalunya. Aquest 2019 està apadrinada pel pilot de MotoGP Dani Pedrosa.

Curses per a totes les edats i nivells

Enguany l’organització presenta quatre modalitats diferents per a fer la cursa: cursa atlètica, cursa de patins, cursa de bicicletes; i com a gran novetat, una cursa elèctrica. Per participar-hi, cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç.

El ‘Mou-te’, una jornada familiar

El ‘Mou-te per l’esclerosi múltiple’, és molt més que una cursa esportiva. Així, al llarg de la jornada tothom, independentment de la seva edat i condició, podrà participar de la iniciativa competint o prenent part de les diverses activitats lúdico-festives que s’organitzen al Circuit.

No et perdis el vídeo del ‘Mou-te per l’esclerosi múltiple’