Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Esports Arriba el Cros Escolar 2019 de la Roca del Vallès
Arriba el Cros Escolar 2019 de la Roca del Vallès

Diumenge 27 de gener, el parc de running acollirà una nova edició d’aquesta prova en la qual hi prendran part infants nascuts entre el 2003 i el 2014.

La promoció entre els veïns i veïnes i, en especial, entre els nens i nenes, dels beneficis de la pràctica esportiva i de l’exercici físic, així com dels valors associats a l’esport, és un dels eixos de treball principals de l’equip de govern.

Fruit d’aquest compromís, la Regidoria d’Esports impulsa enguany la 13a edició del Cros Escolar de la Roca del Vallès; una prova atlètica per a infants organitzada pel consistori i l’entitat roquerola A Parts Iguals.

Formalitza ja la teva inscripció per a la jornada

La cursa se celebrarà el diumenge 27 de gener al parc del running –davant la Deixalleria Municipal- i hi prendran part nens i nenes nascuts entre el 2003 i el 2014. La prova arrencarà a les 10 h. i per participar-hi cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç.

Enguany s’oferiran circuits des de 300 fins a 3.000 metres i, com cada any, tots els participants tindran premi; a més d’aigües i menjar cortesia de Caprabo. Com a gran novetat d’aquesta edició, a més, es duran a terme dues entregues de premis per gaudir d’una millor jornada esportiva entre tots el usuaris. Així, l’objectiu de la cita es poder millorar la xifra de 348 inscrits assolida l’any 2018.

El Cros Escolar compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, el Consell Esportiu del Vallès Oriental, les AMPA, escoles i entitats de la Roca del Vallès, i Gotzam. L’Ajuntament, finalment, convida a tots els veïns i veïnes a prendre part de la iniciativa.