Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura Els Tres Tombs ompliran de tradició els carrers de la vila
Els Tres Tombs ompliran de tradició els carrers de la vila

Diumenge 17 de febrer els veïns i veïnes podran gaudir de propostes com la cercavila i benedicció dels animals o una fira amb productes gastronòmics, en una jornada oberta a tota la ciutadania.

L’Associació Amics dels Arriers i l’Ajuntament de la Roca del Vallès organitzen el proper diumenge 17 de febrer una nova edició dels Tres Tombs, una de les festes d’origen popular amb més tradició i arrelament de la vila. La festivitat en honor a Sant Antoni Abat, protector dels animals, comptarà enguany amb un programa d’activitats plenament consolidat i amb propostes per al gaudi de grans i petits.

La jornada començarà a les 9 del matí amb un esmorzar pels participants als Tres Tombs a la plaça Sant Jordi. A continuació, a les 11 h., hi haurà a la Riera la concentració prèvia. Ja a les 11:30 h., serà el torn per a un dels actes centrals de la celebració: la benedicció dels animals i mascotes a la plaça de l’Església.

I en acabat, començarà la cercavila amb el següent recorregut: c/Major, rambla Mestre Jaume Torrents, c/Espronceda, c/Prat de la Riba, c/Indústria, rambla Mestre Jaume Torrents, c/Enric Granados, c/Gayarre, c/Frederic Mompou, rambla Mestre Jaume Torrents, c/Espronceda, c/Prat de la Riba, c/Indústria, c/Hermenegild Carrera, c/Lluís Millet, rambla Mestre Jaume Torrents, c/de Sant Josep i final a la plaça Sant Jordi; on per cloure la festa s’hi celebrarà un pica-pica popular. A més, al llarg de tota la matinal també hi haurà instal·lada una fira amb productes gastronòmics i de proximitat.

L’Ajuntament convida els veïns i veïnes a gaudir dels Tres Tombs i posa en valor la tasca de l’Associació Amics dels Arriers per impulsar una nova edició d’aquest esdeveniment.