Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Mobilitat El servei de transport urbà Transgran incorpora cinc nous autobusos híbrids a la seva flota
El servei de transport urbà Transgran incorpora cinc nous autobusos híbrids a la seva flota

Amb aquesta actuació l’Ajuntament de la Roca del Vallès, com a membre de Transgran, referma la seva aposta per oferir als veïns i veïnes un servei de transport públic més accessible i sostenible.

Dilluns 4 de març, l’estació d’autobusos de Granollers va acollir la presentació dels cinc nous autobusos híbrids que s'incorporen a la flota de  la conurbació de Granollers (Transgran). Aquests cinc vehicles es posaran en circulació en les línies troncals del servei: línies 1, 20, 21, 22, 3 i 6. D’aquesta manera, totes aquestes estaran operades íntegrament amb autobusos híbrids.

A l'acte hi van assistir els alcaldes dels municipis de Transgran: Carles Fernández, de la Roca del Vallès; Josep Mayoral, de Granollers; Francesc Colomé, de les Franqueses del Vallès; i Emilio Cordero, de Canovelles; Cristina Pou, cap del Servei de Transport Públic per Carretera del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat; i Ramon Sagalés, conseller delegat de Sagalés, l'operadora del servei.

Es tracta d’autobusos Volvo 7900 Hybrid, un dels vehicles més eficients del mercat que permet estalvis de combustible de fins al 39 % i una reducció de les emissions del 100 % en nitrogen i CO2. Són vehicles de pis baix, de 10,6 m, completament adaptats per a persones amb mobilitat reduïda, equipats amb carregadors USB i molt silenciosos. El nou model disposa de 26 places assegudes, 51 dretes i 1 plaça per a cadira de rodes.