Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Promoció econòmica L’Ajuntament obre una nova convocatòria de Plans d’Ocupació per a cobrir dues places d’operari de brigada
L’Ajuntament obre una nova convocatòria de Plans d’Ocupació per a cobrir dues places d’operari de brigada

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 9 d’abril.

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest mes de març una nova convocatòria de Plans d’Ocupació de foment de l’ocupació local. Així, amb la voluntat d'oferir noves oportunitats laborals, el consistori té previst crear properament nous llocs de treball amb la contractació de dos operaris per a la Brigada municipal.

Entre les tasques associades al lloc de treball hi haurà el manteniment d’edificis, instal·lacions, mobiliari urbà i vies públiques; o la preparació d’espais públics, desplaçament i transport de materials. La durada dels contractes serà d’un any.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 9 d’abril (inclòs) i aquestes s’hauran de presentar a través del web municipal www.laroca.cat (si disposen de certificat digital i tenen tota la documentació en format electrònic) o bé presencialment a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de La Roca del Vallès emplenant la instància específica.

Bases de la convocatòria

Model de sol·licitud