Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Participació ciutadana L’Organisme de Gestió Tributaria posa en marxa el nou servei de cita prèvia
L’Organisme de Gestió Tributaria posa en marxa el nou servei de cita prèvia

Tots els veïns i veïnes que ho requereixin ja poden fer ús d’aquest servei a l’oficina de l’ORGT de la Roca del Vallès des de l’1 de març.

L’Ajuntament de la Roca del Vallès informa que des de l’1 de març l’Organisme de Gestió Tributaria (ORGT) de la Diputació de Barcelona ha posat en marxa el nou servei de cita prèvia a tota la seva xarxa d’oficines.

Així, a l’oficina de l’ORGT de la Roca del Vallès (c/Pompeu Fabra, 5-7) es pot sol·licitar cita prèvia per a la majoria de tràmits i consultes que habitualment requereixen els contribuents dels municipis i altres ens públics que han delegat les funcions de gestió i/o recaptació dels seus ingressos públics a la Diputació de Barcelona; entre ells, la Roca del Vallès. La sol·licitud prèvia es pot realitzar a través del web orgt.cat/cites.

Així, només s'atendran sense cita prèvia tràmits com el registre a l’ORGT, domiciliacions, documents per pagar, justificants de pagament o embargaments. Mentrestant, molts tràmits ja es poden realitzar a través del web de l'ORGT; entre ells, descàrrega d'impresos, tràmits i pagaments, identificar el conductor d'una multa, pagar amb l'avís de pagament, pagar tributs sense l'avís de pagament, pagar multes sense l'avís de pagament, presentar una instància o domiciliar.

Aquest nou servei s’ha implantat ara que ja és possible realitzar la majoria de tràmits des de la Seu electrònica d’aquest organisme, el que permet que el ciutadà no s’hagi de traslladar a les oficines de l’ORGT, tenint plena llibertat per fer qualsevol tràmit de manera electrònica a qualsevol hora tots els dies de l’any.

A través del següent enllaç es pot consultar la resolució de la Gerència d’aquest organisme que habilita aquest nou servei al ciutadà.