Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Participació ciutadana La Roca del Vallès treu a relluir la seva vessant més solidària
La Roca del Vallès treu a relluir la seva vessant més solidària

Del 29 d’abril al 8 de maig el municipi acollirà diverses activitats lúdiques, reivindicatives i de caire divulgatiu en el marc de la XVI Setmana de la Solidaritat. Consulta el programa d'activitats.

Exposicions, recollida d’aliments, esmorzars i mercats solidaris, xerrades, tertúlies, lectures, tallers i caminades, i un llarg etcètera de propostes integren aquest 2019 la setzena edició de la Setmana de la Solidaritat; un projecte anual endegat per l’Ajuntament de la Roca del Vallès amb l’objectiu de donar visibilitat a la tasca solidària que es duu a terme des del municipi i al territori i contribuir a la promoció de valors universals com la pau o la cooperació.

Enguany, la XVI Setmana de la Solidaritat tindrà lloc del 29 d’abril al 8 de maig i oferirà als veïns i veïnes un ampli ventall d’activitats per a tots els públics dirigides a fomentar la reflexió, el debat i l’esperit solidari de la ciutadania. Entre elles, les mostres “Refugiats, per què?” i “Els murs d’Europa”, que es podran visitar des del 29 d’abril fins al 19 de maig al Centre Esportiu Municipal i al Centre Cultural de la Roca, respectivament. El programa complet de propostes el podeu consultar a través del següent enllaç.

Caminada solidària

El 5 de maig se celebrarà una caminada solidària en benefici de “La Escuelita” d’El Salvador. La sortida serà a les 09.30 h des de la plaça de l’Era i el recorregut portarà als participants fins a l’Escola Pilar Mestres; on l’activitat finalitzarà amb un esmorzar popular.

Fira Solidària

Finalment, una de les activitats estrella, com cada any, és la Fira Solidària; que també tindrà lloc el 5 de maig (de 10 h a 13 h) al pati de l’Escola Pilar Mestres de la mà de l’AMPA del centre i de l’Escola Municipal de Música. Durant la jornada els assistents podran gaudir d’animació infantil, globoflèxia, pinta-cares, paradetes solidàries i un concert.