Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura S’amplia fins al 31 de juliol el termini de presentació d’obres pel 21è Premi "Romà Planas i Miró”
S’amplia fins al 31 de juliol el termini de presentació d’obres pel 21è Premi "Romà Planas i Miró”

Els treballs han de ser autobiogràfics, a través de la narració d’històries de vida o episodis, d’epistolaris o de diaris personals. Totes les persones interessades poden fer arribar les seves creacions emplenant el formulari d’inscripció.

L’Arxiu de la Memòria Popular de l’Ajuntament de la Roca del Vallès ha ampliat fins al pròxim 31 de juliol la data límit per a la presentació de les obres candidates a la 21a edició del Premi "Romà Planas i Miró" de memòries populars, dedicat a nodrir el seu fons documental i a potenciar el seu rol com a punt de referència en l’àmbit del memorialisme. La convocatòria té un caràcter internacional i, per tant, és oberta a totes les persones que, indiferentment de la seva procedència, lloc de residència o nacionalitat, vulguin participar-hi presentant les seves memòries autobiogràfiques.

Les obres han de ser autobiogràfiques, a través de la narració d’històries de vida o episodis, d’epistolaris o de diaris personals. A més, poden ser presentades en suport escrit o audiovisual. L’obra guanyadora rebrà un premi de 1.200€ i la seva publicació.

En aquest sentit, totes les persones interessades poden fer arribar les seves obres emplenant el formulari d’inscripció. Així mateix, les bases i el reglament de la convocatòria es poden consultar a través del següent enllaç.

La concessió del premi es durà a terme en dues fases: una primera, on el jurat popular –format per persones del municipi que realitzen la seva tasca voluntàriament- triarà entre tres i cinc finalistes; i una segona, on el jurat estatal –format per experts en l’estudi del memorialisme popular, l’edició literària, el periodisme, la història i les arts- escollirà l’obra guanyadora entre els finalistes.

Formulari d'inscripció en català.

Bases del premi (català).

Formulari d'inscripció en castellà.

Bases del premi (castellà).