Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura La Torreta dona el tret de sortida a l’estiu amb la Festa Major 2019!
La Torreta dona el tret de sortida a l’estiu amb la Festa Major 2019!

El barri de la Torreta serà l’encarregat d’obrir la temporada de festes majors amb un ampli ventall de propostes per a totes les edats, des del 18 fins al 21 de juliol. Descarrega’t el programa d’activitats.

Amb l’entrada de ple a l’estiu, la vila ja es prepara per l’arribada un any més de les esperades festes majors. I la primera d’elles serà la de la Torreta; que del 18 al 21 de juliol omplirà els carrers del barri de tradició, cultura i festivitat per a que en puguin gaudir intensament tots els veïns i veïnes.

Albert Gil, alcalde de la Roca del Vallès, fa una crida a la participació i explica que “la Festa Major de la Torreta és una oportunitat magnífica per seguir fent poble a través de la cultura i de la tradició. Una ocasió immillorable per donar la benvinguda a l’estiu amb la família i amb els amics”. I afegeix que “és un moment únic per a totes aquelles persones que al llarg de tot un any han treballat incansablement per fer possible que el mes de juliol sigui un mes molt festiu”.

Una Festa Major amb una imatge molt especial

Una de les principals novetats que presenta la #FMlaTorreta2019 la trobem, precisament, a la portada del programa d’activitats. I és que el cartell de la festivitat ha estat dissenyat enguany per Paula Meneses Espejo, guanyadora del Concurs jove de cartells i portada dels programes de les festes majors d’estiu 2019; un certamen de caràcter popular convocat per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament, on hi podien participar totes les persones que visquessin o estudiessin a qualsevol dels tres nuclis i que tinguessin entre 14 i 30 anys.

Més d’una trentena de propostes amb la música, la gastronomia, la tradició i l’animació com a grans protagonistes

L’activitat festiva es veurà arreu del barri, arribant a places i carrers, i a la majoria d’equipaments municipals. L’epicentre de la festa tornaran a ser la plaça de Valldoriolf i els voltants de Can Tàpies.

Prop d’una desena d’emplaçaments plenament preparats per acollir les més de 30 activitats que la Comissió de Festes i el teixit associatiu, amb el suport de l’Ajuntament, han dissenyat enguany i que conformen un catàleg complet i variat amb propostes per a tots els públics. A la cita, doncs, no hi faltaran esdeveniments ja plenament consolidats com les cercaviles, el pregó -que aquest 2019 anirà a càrrec de la Comissió de Festes-, els correfocs, la Nit Jove, els tallers i espectacles infantils, el Repte dels Cargols, el Concurs de Truites, el ball o l’arrossada popular.

Però també hi tindran un paper rellevant destacades novetats com la primera edició de la “Torrebirrata”, la Fira de cervesa artesana de la Torreta. El programa complet d’activitats el podeu consultar a través del següent enllaç.

L’Ajuntament felicita i agraeix a totes les persones i entitats implicades per l’impuls d’una nova programació de Festa Major i convida als veïns i veïnes a gaudir-ne plenament i a compartir la festivitat a les xarxes socials amb l’etiqueta #FMLaTorreta2019.