Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura La Festa Major de La Torreta resulta tot un èxit de participació i implicació
La Festa Major de La Torreta resulta tot un èxit de participació i implicació

La celebració de la primera fira de la cervesa artesana va ser la gran novetat d’una festa que cada any suma més suport per part dels veïns i veïnes

 

La Torreta ha viscut del 18 al 21 de juliol la seva festa major, que enguany ha tornat a ser tot un èxit. L’Ajuntament i la Comissió de Festes van preparar un programa d’activitats molt complet, amb més d’una trentena de propostes amb la música, la gastronomia, la tradició i l’animació com a grans protagonistes.

Una de les novetats d’enguany va ser una cita imprescindible pels amants de la cervesa. El dissabte 20 de juliol Can Tàpies va acollir la primera edició de la Fira de la Cervesa Artesana, que va aplegar no només els millors productors sinó moltes activitats durant tot el dia. La jornada va comptar amb espectacles pels més petits, concerts de música en directe, maridatges i s’hi va fer el tradicional concurs de truites. Així, Can Tàpies va esdevenir l’epicentre de l’oci, la gastronomia i la música de la festa.

La cultura popular també és una de les protagonistes any rere any, i en aquesta edició els assistents han pogut gaudir dels correfocs a càrrec de l’Associació Cultural 666 Diables de La Roca, la cercavila amb la Colla de Gegants de La Roca i del tradicional Pregó a càrrec de la Comissió de Festes. A més, el barri va quedar ben engalanat gràcies al concurs de decoració de balcons que organitza el Centre de la Gent Gran de La Torreta.

Per la seva banda, els infants i joves van posar el barri potes enlaire amb el Mulla’t, que va combinar la festa de l’escuma i una “Holi Party”, amb desenes de persones fent una guerra de colors al camp municipal de futbol de La Torreta. Per la seva banda, la gastronomia també va tenir el paper destacat de cada any amb la tradicional arrossada popular a Can Tàpies i la cargolada a la Devesa de la Font del Cargol. El tradicional Castell de Focs va posar punt i final a una festa memorable.

La regidora de cultura de l’Ajuntament de La Roca del Vallès, Laura Àlvarez, ha explicat que «aquesta festa ha estat un èxit i no seria possible sense el treball de la Comissió de Festes. Tenim sort de comptar amb aquest equip de persones tan actives i implicades. Moltes gràcies a la Comissió i a totes les persones que han participat dels actes».