Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Totes les notícies Seguretat i convivència La Policia Local evita un possible cas de robatori en domicili gràcies a la col·laboració ciutadana
La Policia Local evita un possible cas de robatori en domicili gràcies a la col·laboració ciutadana
Seguretat i convivència
divendres, 9 d'agost de 2019 13:51

L’Ajuntament posa en valor la professionalitat i l’efectivitat demostrades pels agents del cos i agraeix la col·laboració ciutadana en la prevenció, detecció i denuncia de fets delictius al municipi.

La Policia Local de la Roca del Vallès va identificar i escorcollar la nit de dijous 8 d’agost un grup d’individus en possessió de material susceptible de ser utilitzat per a realitzar robatoris en domicilis. L’actuació es va dur a terme després que un veí alertés al cos de l’actitud sospitosa d’una persona que estaria intentant, presumptament, accedir en un immoble del municipi per a dur a terme un robatori.

L’individu en qüestió, però, hauria fugit seguidament cap a una zona boscosa; a on, ràpidament, s’hi van traslladar dues patrulles de la Policia Local. Un cop arribats a la zona, els agents van realitzar una recerca exhaustiva a peu i en cotxe que va permetre localitzar un vehicle amb diversos individus al seu interior que estaven en possessió de tornavisos, escarpes, martells i altres instruments que habitualment s’utilitzen per entrar a robar en domicilis. Aquest material va quedar decomissat i els individus van quedar identificats.

Des de l’Ajuntament es posa en valor la col·laboració ciutadana, clau per a la localització dels sospitosos; i s’agraeix l’efectivitat i la implicació demostrades pels agents de la Policia Local.