Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Benestar Social La Roca programa una xerrada sobre envelliment saludable per la gent gran del municipi
La Roca programa una xerrada sobre envelliment saludable per la gent gran del municipi

Aquesta està oberta al públic i es farà el proper dimarts, 12 de novembre a les10 h al Centre de la Gent Gran de la Roca 

L’Ajuntament de la Roca del Vallès ha programat una xerrada pensada per la gent gran del municipi sobre alimentació, dietes adaptades i activitats per un envelliment saludable. Amb l’objectiu d’aconseguir una millor salut i un major benestar en la vida de les persones de major edat del poble, durant la xerrada s’explicaran quines són les bases de l’alimentació i els hàbits saludables.

Durant la xerrada, que tindrà lloc el dimarts, 12 de novembre a les 10 h al Centre de la Gent Gran de La Roca, es farà una dinàmica amb “el semàfor dels aliments” per parlar de les malalties associades a la gent gran i per tal de saber quins són els aliments que poden disminuir o augmentar el risc de patir-les. També es repassarà la importància de mantenir una vida activa i es mostraran alguns exercicis d’escalfament, força i estiraments.

Per últim, durant l’activitat es prepararà un berenar equilibrat, que tots els assistents podran degustar durant la xerrada per tal d’entendre i poder comentar les característiques dels aliments que en formen part.