Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Serveis / Equipaments

Equipaments (22) Serveis (17)

L'Actualitat

al teu correu
Envia'ns el teu correu-e per a estar informat de totes les notícies i activitats de la Roca
Vull venir a la Roca ... a viure Salutació de l'Alcalde
Salutació de l'Alcalde

Vull donar-te la més sincera benvinguda a la Roca del Vallès. És per a mi un plaer que hagis escollit el nostre municipi per fixar la teva residència. Des de l’Alcaldia i des de l’Ajuntament, et proporcionarem els serveis necessaris per tal de fer agradable la teva integració entre nosaltres.
Ens posem des d’aquest moment a la teva disposició per tal de rebre els suggeriments i opinions sobre la nostra gestió i compartir les teves valoracions per fer del nostre, un municipi de futur a la comarca del Vallès Oriental.

Trobaràs informació detallada del municipi en aquesta la pàgina web, la teva pàgina web, i podràs posar-te en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

Cada dijous, em podràs trucar al telèfon 93 842 20 33 de 9.00h a 10.00h i t'atendré personalment, escoltaré les teves peticions, consultes, inquietuds, etc.  

Així mateix, si tens interès en rebre informació setmanal i detallada del municipi (agenda d'activitats, noticies,…), pots donar-te d’alta a la llista de distribució de correu electrònic de la Xarxa Ciutadana de La Roca del Vallès, la qual vol ser un mitjà de comunicació proper, ràpid, i eficaç, i que trobaràs a la portada d'aquesta mateixa pàgina web. També ens trobaràs a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram.

De nou, rep la més sincera benvinguda a la Roca del Vallès.

L'alcalde,
Albert Gil i Gutiérrez