Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Festes
Festes
Festa Major de Santa Agnès de Malanyanes del 22 al 26 d’agost 2012

festamajordestaagnes.jpg

Ja és aquí la Festa Major de Santa Agnès de Malanyanes.
Des del dimecres 22 i fins diumenge 26 d’agost a Santa Agnès de Malanyanes es  celebrarà la festa major d’estiu, amb un gran nombre d’activitats per a tothom.

Llegiu-ne més...
 
Ja arriba la Festa Major de la Torreta!

Festa Major de la Torreta 2012

Des de dijous, dia 12, i fins diumenge 15 de juliol, el barri de la Torreta celebrarà la festa major d’estiu, amb un gran nombre d’activitats per a tothom.

Llegiu-ne més...
 
Arriba la 8ena mostra de camions decorats i americans i el 2n concurs d’estirada de camions, actes de l’entitat de Cargols Truck, dins la Festa Major de la Torreta

Camio

Arriba la 8ena mostra de camions decorats i americans i el 2n concurs d’estirada de camions, actes  de l’entitat de Cargols Truck, dins la Festa Major de la Torreta

 

Llegiu-ne més...
 
Aquest dissabte la Roca del Vallès celebra les seves revetlles de Sant Joan

Novament es prepara la celebració de la nit de Sant Joan amb les tradicionals revetlles. Una nit especialment màgica en la que, sopars, fogueres i xerinola es donaran cita al llarg i ample del nostre municipi.


Llegiu-ne més...
 
Corpus 2012

Aquest diumenge,10 petits i grans van participar en la confecció de les tradicionals catifes de Corpus. El carrer Major i el tram baix del carrer de Dalt es van omplir de colors per rebre la processó que va sortir de l'església de Sant Sadurní.

Llegiu-ne més...
 
<< Inicia < Anterior 31 32 33 34 Següent > Final >>

Pàgina 33 de 34