Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

NotíciesArriba la quinzena edició de la Marxa de la Creu de la Torreta

La XV Marxa de la Creu de La Torreta serà aquest proper diumenge dia 23 de maig de 2010

Per a la Marxa s'han preparat dos recorreguts de 10 i 15 quilòmetres per els voltants del terme municipal de La Roca del Vallès.

Llegiu-ne més...
 
La biblioteca torna a ampliar l’horari en època d’exàmens

Un any més, Biblio.laroca tornarà a convertir-se en una gran aula d’estudi en horari especial nocturn des del proper dijous 20 de maig fins al 22 de juny (ambdós inclosos)

L’objectiu és oferir a tots els estudiants majors de 16 anys els espais de la biblioteca com a aula d’estudi, coincidint amb les dates d’exàmens finals de la majoria de centres educatius. L’horari d’aquest servei de Sala d’estudi serà de 20.30 h. fins a la 1 de la matinada, de dilluns a divendres.

Llegiu-ne més...
 
L’Ajuntament, satisfet amb l’acord assolit amb les entitats Club Bàsquet i BM La Roca per a l’ocupació dels equipaments esportius

L’Ajuntament, satisfet amb l’acord assolit amb les entitats Club Bàsquet i BM La Roca per a l’ocupació dels equipaments esportius

El CB La Roca disposarà de 10 sessions a la setmana i la resta de sessions seran per al BM La Roca

Llegiu-ne més...
 
Presentació el Cicle Filharmonia 2010

El dia 12 de maig, a les 20,00 hores es va fer una Roda de Premsa per presentar el Cicle Filharmonia 2010.

L’acte es va fer al Centre Cultural La Roca amb la participació de varis mitjans de comunicació i nombrós públic.

Llegiu-ne més...
 
L'Ajuntament convoca una reunió a tres bandes per concretar els horaris definitius d'us d'espais esportius per la temporada 2010-2011

S’ha de fer constar que els horaris que utilitzarà el club de Bàsquet representen molt menys del 50% de les hores de les quals pot disposar l’Ajuntament, seguint el conveni signat entre l’Ajuntament i el Club Balonmano La Roca.

Després de les diverses reunions mantingudes amb el Club Balonmano La Roca i el Club Bàsquet La Roca per tal de planificar els horaris d’utilització de les instal·lacions esportives per la temporada 2010-2011, i després d’haver rebut totes les consideracions i propostes per part de les dues entitats, s’han concretat el nombre de sessions a utilitzar per cada entitat: el Club Bàsquet La Roca podrà utilitzar 8 sessions a la setmana, en terç de pista, el pavelló nou, i 2 sessions la sala polivalent del CEIP Mogent. Per la seva part, el Club Balonmano la Roca podrà utilitzar tota la resta d’horari tant del Pavelló Nou, com del Pavelló Vell. També podrà disposar de la sala polivalent del CEIP Mogent.

Llegiu-ne més...
 
<< Inicia < Anterior 81 82 83 84 85 Següent > Final >>

Pàgina 84 de 85