Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

NotíciesEspectacle infantil "Barrabum, amb Xumet i xinxeta"

Tindrà lloc el 15 de maig, a les 17:30 al Centre Cultural de la Torreta

En Xumet i la Xinxeta viuen una divertidíssima aventura. En Xumet vol presentar el nou espectacle, la Xinxeta diu que no perquè el decorat és vell i farà Barrabum!...La situació esdevé caòtica, absurda. Hi ha malentesos, comiats, benvingudes però sobretot rialles, moltes rialles. Enmig d’un gran terrabestall el decorat, finalment, fa barrabum! Sortosament intervé la màgia i torna l’alegria, la música i les cançons d’en Xumet i la Xinxeta.

Llegiu-ne més...
 
Narració teatralitzada i musicada (Antón Txejóv): Una de russos del segle XIX

El pròxim dijous 13 de maig, a les 20 hores a l'auditori del Centre Cultural

En commemoració dels 150 anys del naixement d'Antón Txejóv, les dues actrius Roser Ros i Anna Ros han preparat aquest espectacle de narració teatralitzada d'algunes històries d'autors russos com Tolstoi, Gogol i Txejóv acompanyats de la música d'un violoncel. A càrrec de Roser Ros i Anna Ros.

 
Presentació del Pla director de la Societat del Coneixement dels municipis de La Roca, Granollers, Canovelles i les Franqueses del Vallès.

El pla director es desenvolupa com un instrument d'anàlisi i planificació per a prendre decisions estratègiques.

El Pla director participatiu de Societat del Coneixement de la Roca del Vallès, Granollers, Canovelles i les Franqueses del Vallès proposa quatre eixos de treball, 21 objectius estratègics i 107 objectius operatius.

Llegiu-ne més...
 
Exposició "Sensacions", de la il·lustradora Laia Rodríguez Amàrita

Aquesta exposició forma part del Cicle Marc 2010.

L'exposició "Sensacions" de la il·lustradora Laia Rodríguez Amàrita romandrà oberta fins al 4 de juny. La inauguració serà el proper dilluns 10 de maig, a les 19,00 hores.Es podrà visitar en el següent horari: de dilluns a divendres de 10,00 a 14,00 h. i de 17,00 a 21,00 h.

 
<< Inicia < Anterior 81 82 83 84 85 Següent > Final >>

Pàgina 85 de 85