La Roca del Vallès aposta per la salut!

Última revisió 31-01-2020 08:46
29/03/2019

De l’1 al 10 d’abril el municipi acollirà diverses iniciatives amb l’objectiu de commemorar el Dia Mundial de la Salut.

El proper 7 d’abril se celebrarà arreu del món el Dia Mundial de la Salut, una jornada que té com a objectiu promoure i difondre la salut i els hàbits saludables entre el conjunt de la població. I enguany, la Roca del Vallès se suma a la commemoració d’aquesta diada amb l’impuls de la Setmana de la Salut, que tindrà lloc a la vila de l’1 al 10 d’abril, i que oferirà als veïns i veïnes diverses propostes lúdiques i divulgatives.

L’activitat començarà dilluns 1 d’abril al pati de Can Tàpies (16:45 h.) amb un berenar saludable; i a continuació tindrà lloc una gimcana infantil i un taller de xapes. I l’endemà, serà el torn pel cafè-tertúlia ‘Actius x salut’ (15:15 h.) a la sala polivalent de Can Tàpies. Ja dijous 4 d’abril hi haurà un taller al CAP Vicenç Papasseit (18:30 h.) sobre primers auxilis en infants. I la Setmana de la Salut clourà el dimecres 10 d'abril amb la cinquena edició de la Caminada per a l’activitat física (per a participar-hi caldrà inscriure’s prèviament al Centre d’Atenció Primària).

L'Ajuntament de la Roca del Vallès anima els veïns i veïnes a participar en aquesta iniciativa enriquidora que té la voluntat de millorar la salut de les persones.

Actius per la salut
Actius per la salut