La Roca del Vallès se suma a la lluita contra la LGTBfòbia

Última revisió 21-05-2019 13:52
17/05/2019

Amb motiu del Dia Internacional contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia, l’Ajuntament vol denunciar novament la discriminació que pateixen les persones del col·lectiu LGTBI.

L’Ajuntament de la Roca del Vallèscommemorarà el 17 de maig el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia amb l’objectiu de reflexionar, denunciar públicament i sensibilitzar el conjunt de la població vers les agressions físiques, intel·lectuals i morals que pateixen les persones per raons d’identitat de gènere i per les seves orientacions sexuals i afectives.

Per tot plegat, la Regidoria d’Igualtat convida els veïns i veïnes a sumar-se a activament aquesta jornada de denuncia, lluita i reivindicació dels drets del col·lectiu LGTBI que deu el seu origen a l’any 1990, quan l'Assemblea General de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) va eliminar l'homosexualitat de la llista de malalties mentals.

Així, en commemoració d'aquesta efemèride, cada any, el dia 17 de maig se celebra el Dia Internacional contra l'Homofòbia i la Transfòbia (International Day Against Homophobia and Transphobia, IDAHOT), amb l'objectiu de sensibilitzar la societat contra la discriminació del col·lectiu LGTBI.

17 MAIG
17 MAIG