Vine al Concert de Nadal solidari aquest diumenge!

Última revisió 12-12-2019 12:10
12/12/2019

La Unió Coral Centre i Energia organitza l’esdeveniment per recaptar fons per la Marató de TV3

El proper diumenge 15 de desembre se celebra una nova edició de la Marató de TV3, un programa que enguany té per objectiu recaptar fons per a la investigació de les malalties minoritàries. Com és habitual la Roca del Vallès es mobilitza per contribuir a la causa, i és el cas de la Unió Coral Centre i Energia, que organitza el Concert de Nadal solidari, el mateix diumenge a les 18 h a l’Església de Sant Sadurní.

L’acte comptarà amb la participació de l’Escola de Música Masafrets, A. Lissidini al cant i la guitarra i M.P. Gutiérrez a l’acordió. La directora del concert serà Lucia Beresova. No cal dir que tots els diners que es recaptin aniran en benefici de la Marató de TV3

Esport i solidaritat

Per altra banda, el cap de setmana passat es va celebrar la Marxa solidària organitzada per l’entitat Elskekorrenmolt, amb dos recorreguts per l’entorn natural del municipi: un de 9 km i un altre de 12,80 km. Va haver-hi una participació de 509 persones que van aportar 10 euros cadascuna, i l’entitat ja ha fet l’ingrés íntegre dels 5.090 euros a la Maratò de TV3. L’activitat va ser tot un èxit, amb la participació de persones de totes les edats i famílies que van voler passar el matí del diumenge gaudint de l’esport a l’aire lliure, reivindicant-se com una proposta esportiva accessible per a tothom.

Cartell del concert solidari
Cartell del concert solidari