Taula de Turisme

Taula de Turisme de la Roca del Vallès

L’Ajuntament de la Roca del Vallès va crear la Taula de Turisme l’any 2018. Aquesta està constituïda amb representants del consistori i els diferents agents turístics del municipi amb l’objectiu de  tractar qüestions estratègiques vinculades al sector turístic local.

Amb aquesta eina, la Regidoria de Promoció Econòmica i Turisme vol afavorir la col·laboració i la cooperació entre els agents públics i privats de la Roca del Vallès, la compartició de coneixement, l’ús eficient dels recursos disponibles i l’adopció de mesures de millora de la competitivitat del sector turístic municipal; al mateix temps que ofereix un nou marc d’actuació per fer front de forma conjunta i coordinada als reptes que es plantegen en l’ordenació, programació, coneixement, estratègia, qualitat i innovació en el sector turístic local.

Fins ara, un dels temes més destacats que s’hi ha debatut  ha estat el treball per la creació d’un web de Turisme de la Roca del Vallès: www.larocaturisme.cat Aquesta plataforma, que ja està activa, neix amb l’objectiu de fer més visibles, posicionar i complementar tots els comerços, serveis, actius i valors turístics del poble i donar continuïtat a l'esforç col·lectiu realitzat per fer de la Roca del Vallès una destinació turística diversa, notòria i de màxima qualitat”.

Durant les diferents reunions de treball, també s’han tractat qüestions com el calendari d’activitats compartit, diferents actuacions als allotjaments i a la restauració, coordinació amb aquests diferents estaments i el centre comercial La Roca Village i altres temes de comunicació dels temes de turisme.

 

Vídeos

VOTV - La Roca del Vallès tindrà un web de turisme del municipi

VOTV - La Roca busca impulsar el turisme més enllà de la Roca Village

Et pot interessar

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 07-11-2019 13:58