La Roca del Vallès homenatja al teixit esportiu local

El Centre Cultural de la Roca acollirà divendres 15 de març la Nit de l’Esport, amb diversos reconeixements a esportistes i a clubs del municipi.

La Roca del Vallès compta amb un destacat teixit esportiu que treballa diàriament en la formació d’esportistes i persones i en el foment dels valors associats a l’esport. Unes qualitats que des de la Regidoria d’Esports es volen posar en valor i premiar a través de la celebració de la Nit de l’Esport. Per tot plegat, aquest divendres 15 de març, el Centre Cultural de la Roca del Vallès acollirà al vespre una nova edició d’aquest certamen que té com a objectiu reconèixer els mèrits esportius de persones i entitats del municipi.

Enguany, les entitats locals i federacions han presentat a la cita un total de 38 candidatures individuals; a les quals s’hi afegeixen fins a cinc equips que han guanyat o obtingut algun títol durant la temporada 2017/2018 o al llarg del curs passat. Tots ells, a més de diverses persones del municipi vinculades al foment de l’esport local, així com directius i directives de clubs, rebran el reconeixement públic de l’Ajuntament de la Roca del Vallès durant la Nit de l’Esport.

Albert Bassa, regidor d’Esports, explica que la Nit de l’Esport “és una ocasió única per a ajudar a posar en valor la tasca vital que els clubs i les entitats desenvolupen a diari per fomentar els valors que són inherents a l’esport. Una feina constant que, malauradament, de vegades no és tan coneguda com es mereixeria, però que té un valor incalculable”.

A l’acte és previst que hi prenguin part membres del consistori i representants de la Diputació de Barcelona, de diverses federacions esportives i periodistes esportius. Finalment, l’Ajuntament de la Roca del Vallès informa que no es posaran a la venda entrades per al públic general un cop ha quedat complert l’aforament del Centre Cultural de la Roca.

15/03/2019
Fins el 16/03/2019
Centre Cultural de la Roca cC. Lope de Vega, núm. 12
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 15-03-2019 15:19