S’ha prioritzat els vials que presentaven més deficiències, i s’avançarà en la millora del ferm de carrers dels tres nuclis.

">

En marxa els treballs per millorar l'asfaltat de diversos carrers

Última revisió 31-03-2022 09:29
31/03/2022

S’ha prioritzat els vials que presentaven més deficiències, i s’avançarà en la millora del ferm de carrers dels tres nuclis.

L’Ajuntament de la Roca del Vallès ha posat en marxa el pla de millora de la pavimentació dels vials del municipi, i darrerament s’estan fent diverses actuacions. La setmana passada es van arranjar diversos carrers de la urbanització de Sant Carles, i ara els operaris estan treballant intensament als carrers Cadí, Pirineus, i València, a la Torreta. Tot plegat, s’emmarca dins l’objectiu de millora de l’espai públic que s’ha impulsat des del govern i que fa mesos que es treballa per posar-se ara en marxa.

El regidor d’Obres i Serveis, Albert Bassa, ha explicat: “Comencem a recollir els fruits de molts mesos de planificació. Ha entrat en funcionament el nou servei de neteja, ara estem en ple projecte de reasfaltat i aviat començarà l’arranjament de voreres. Seguim avançant per tenir un municipi amb bones condicions”.

Quan acabin aquestes actuacions, està previst que s’actuï al tram de la Rambla Mestre Jaume Torrents, des del carrer Espronceda fins al carrer Industria, i també s’actuarà a un dels laterals de la plaça de l’Era i al voltant de la plaça Sant Jordi, davant l’institut i fins al carrer d’Anselm Clavé. Les actuacions tenen un pressupost de 169.937€. Un cop acabades les feines de pavimentació, es procedirà a realitzar les actuacions de repintat.