L'Ajuntament bonifica el 100% de la taxa de terrasses per donar suport a la restauració local

Última revisió 01-03-2021 13:13
01/03/2021

Els bars i restaurants -com també el comerç local-, estan essent molt afectats per les mesures anticovid, i l’Ajuntament aprovarà noves ajudes per reactivar l’economia.

El Ple municipal ha aprovat la modificació de l’ordenança que regula la taxa d’ocupació de la via pública, que pel 2021 rebrà una bonificació del 100%. Així, els bars i restaurants del municipi no caldrà que la paguin per instal·lar les seves terrasses, i així veuran alleugerida la càrrega fiscal. Aquesta és la primera línia d’ajuts al comerç local que promou el consistori, amb l’objectiu de fomentar la recuperació econòmica i donar suport al teixit productiu local, molt afectat per l’any de restriccions per prevenir els contagis de la Covid-19.

La regidora de Comerç, Raquel Vilardebó, ha explicat: “Aquesta és la primera acció de suport econòmic al comerç local de l’any, però vindran moltes més accions. El comerç dona vida al poble i treballarem per donar tot el suport possible des de l’Ajuntament”.

Un cop aprovada definitivament aquesta modificació de l’ordenança, els bars i restaurants podran sol·licitar la nova llicència per instal·lar les terrasses amb aquesta bonificació de la taxa.

La taxa tindrà una bonificació del 100%
La taxa tindrà una bonificació del 100%