L'Ajuntament destina 77.000 euros en subvencions per donar suport a les entitats roqueroles

Última revisió 14-06-2022 10:08
14/06/2022

Es tracta de la convocatòria de concurrència competitiva. El termini per presentar les sol·licituds comença el 15 de juny i acaba el 13 de juliol.

L’Ajuntament de la Roca del Vallès obre de nou la convocatòria de concurrència competitiva perquè les entitats puguin demanar subvencions per les seves activitats anuals. Enguany es destinen 77.000 euros i tenen per objecte  fomentar projectes i activitats d’interès públic i/o social en l’àmbit de l’acció social, cultura, esports, joventut, solidaritat, igualtat i educació.

Es tracta d’un dels pilars de l’acció de govern”, explica la regidora de Participació Ciutadana, Yolanda Guarinos, qui ha afegit: “Les entitats són el motor del municipi, volem enfortir-les i que tornin a dinamitzar el dia a dia després del parèntesi pandèmic”.

Les partides es desglossen de la següent manera:

  • Subvenció per entitats culturals: 15.000 €
  • Subvenció per entitats d’acció social: 12.000 €
  • Subvenció per a les AMPA de les escoles: 15.000 €
  • Subvenció per a entitats esportives: 15.000 €
  • Subvenció per a entitats juvenils: 6.000 €
  • Subvencions per a projectes solidaris: 8.000 €
  • Subvencions per a projectes d’igualtat: 6.000 €

El termini de sol·licituds per a la convocatòria de l’any 2022 s’inicia el 15 de juny i finalitza el 13 de juliol. Trobareu tota la informació, les bases i el model de sol·licitud al web municipal

Suport a altres entitats a través de convenis

A banda d’aquestes subvencions en règim de concurrència en diferents àmbits, l’Ajuntament està treballant per atorgar les subvencions consignades nominativament en el pressupost 2022 a  diferents entitats municipals per tal de fomentar activitats d’interès públic o social al municipi. Aquestes entitats milloren i fan créixer la cohesió social i promouen els valors socials, culturals, educatius, de salut, esport, etc.