Nou telèfon per comunicar incidències amb l'enllumenat públic

Última revisió 10-12-2019 16:16
10/12/2019

L’empresa que s’ocupa del seu manteniment a la Roca ha posat a disposició de tots els veïns i veïnes un número de contacte per atendre incidències les 24 hores del dia

L’empresa Rubatec S.A, responsable del manteniment de l’enllumenat públic de La Roca del Vallès, ha posat a disposició de tots els veïns i veïnes un número de contacte telefònic per tal d’atendre qualsevol incidència relacionada amb l’enllumenat. El telèfon de contacte és el 93 290 68 64 i està disponible les 24 hores del dia.

Aquest servei permetrà controlar més exhaustivament les avaries que es produeixen en l’enllumenat públic, i facilitarà als veïns i veïnes la seva comunicació. Rubatec és una empresa especialitzada en la prestació de diferents serveis de manteniment d'instal·lacions d'enllumenat públic. El seu objectiu és la creació de valor en termes de sostenibilitat econòmica, social i ambiental.Aquest servei permetrà controlar més exhaustivament les avaries que es produeixen en l’enllumenat públic, i facilitarà als veïns i veïnes la seva comunicació. Rubatec és una empresa especialitzada en la prestació de diferents serveis de manteniment d'instal·lacions d'enllumenat públic. El seu objectiu és la creació de valor en termes de sostenibilitat econòmica, social i ambiental.

Per qualsevol incidència podeu fe-ne ús
Per qualsevol incidència podeu fe-ne ús