Prepareu les disfresses que s'acosta el Carnestoltes!

Última revisió 05-02-2021 10:07
05/02/2021

Es farà un concurs virtual de disfresses a la Roca i la Torreta, on el veïnat podrà enviar imatges i vídeos per a participar-hi.

La pandèmia no atura la festa més esbojarrada de l’any. L’Ajuntament de la Roca del Vallès convida als veïns i veïnes a participar al Carnestoltes 2021, que se celebrarà la tercera setmana de febrer. Enguany no hi haurà desfilades a la via pública, s’han organitzat dos concursos de disfresses: un serà a la Torreta i un altre a la Roca.

Concurs de disfresses de la Torreta

Serà un concurs totalment virtual, on es fa una crida a que el veïnat reutilitzi disfresses d’altres anys i enviï una fotografia o un vídeo. Es pot enviar omplint aquest formulari, del 13 al 21 de febrer. Hi haurà premis a la millor disfressa, millor vídeo, disfressa més creativa, més “remember”, més divertida i més reutilitzada. Les fotos i vídeos poden ser individuals o en grup.

Concurs de disfresses de la Roca

El concurs de la Roca tindrà una part virtual i una altra presencial. Hi pot participar el veïnat enviant un vídeo amb com a màxim 6 persones disfressades fent un ball. Es pot enviar omplint aquest formulari, fins el 14 de febrer. Hi haurà premis a la disfressa més creativa, a la millor actuació, a la més “covid-friendly”, a la més elaborada i el premi del públic.

A més, el dia 20 hi haurà un espectacle al Centre Cultural de la Roca, on es projectaran els vídeos enviats pel concurs i hi haurà una actuació musical. Per assistir-hi caldrà treure l’entrada (gratuïta) prèviament, a través d’aquest enllaç. L’aforament és limitat i se seguiran totes les mesures sanitàries. L’acte serà retransmès per l’instagram Live del perfil de l’Ajuntament de la Roca.

L’Ajuntament vol agrair a les entitats que col·laboren i fan possible la celebració del Carnestoltes: a la Torreta la Comissió de Carnestoltes i a la Roca l’Esplai la Xiruca i el Cau la Flama.