Els patges reials recolliran les cartes el 30 de desembre i l’1 de gener, i Ses Majestats saludaran a tot el veïnat durant les Cavalcades que es faran el 5 de gener.

">

Els Reis d'Orient ja ho tenen tot a punt per venir a la Roca del Vallès

Última revisió 23-12-2022 16:28
23/12/2022

Els patges reials recolliran les cartes el 30 de desembre i l’1 de gener, i Ses Majestats saludaran a tot el veïnat durant les Cavalcades que es faran el 5 de gener.

Els veïns i veïnes de la Roca, la Torreta i Santa Agnès estan enllestint les cartes per fer-les arribar als Reis d’Orient, que arribaran quan caigui el sol del dijous 5 de gener. Dies abans els patges reials s’aproparan a cada nucli per recollir les cartes:

  • Divendres 30 de desembre, a les 17 h al Centre Cívic de Santa Agnès de Malanyanes. Les famílies podran gaudir d’un espectacle infantil i també hi haurà una xocolatada popular.
  • Divendres 30 de desembre, a les 17.30 h al Centre Cultural de la Torreta. També hi haurà tallers i es farà una xocolatada popular.
  • Diumenge 1 de gener, a les 18 h al Centre Cultural de la Roca.

El dia més important de l’any per a molts serà el dijous 5 de gener, quan els Reis d’Orient saludaran a petits i grans a la tradicional Cavalcada de Reis. Tindran els següents horaris i recorreguts:

  • Cavalcada de la Torreta: serà a les 18 h i sortirà de l’Església de Santa Maria del Jaire. A les 16 h es farà un taller de fanalets.
  • Cavalcada de Santa Agnès: serà a les 18 h i sortirà de la plaça Fontanelles. A les 17 h hi haurà un berenar.
  • Cavalcada de la Roca: serà a les 18:15 h i sortirà de l’Avinguda Catalunya (a l’alçada de la benzinera del Carrefour Express). Al matí hi haurà la paqueteria a l’INS la Roca (de 9 a 15 h); i també es farà un taller de fanalets a la placeta (de 10 a 13.30 h).

L’Ajuntament agraeix a totes les persones, associacions i comerços que han col·laborat per acollir un any més l’arribada dels patges i Ses Majestats al nostre municipi.