Comença la preinscripció per les escoles bressol municipals

Última revisió 06-05-2022 09:59
05/05/2022

El període de preinscripció és del 9 al 20 de maig i no se segueix l’ordre d’entrada de sol·licituds per adjudicar plaça, sinó els punts segons els barems establerts per la Generalitat.

L’Ajuntament de la Roca del Vallès obre el procés de preinscripció de les escoles bressol municipals: L’Oreneta i La Torreta. A partir del 9 de maig ja es podran fer arribar les sol·licituds a l’Ajuntament, i el període restarà obert fins el 20 de maig. A continuació trobareu l’oferta de places disponible:

Escola bressol Les Orenetes:

  • P0: 8
  • P1: 19
  • P2: 19

Escola bressol La Torreta:

  • P0: 8
  • P1: 8
  • P2: 4

Podeu consultar adjunt a aquesta notícia el quadre complet amb les places disponibles.

Com fer la sol·licitud i quin és el procés?

S’han d’adreçar a l’Ajuntament de la Roca del Vallès (electrònicament o presencial). Als documents adjunts de la notícia trobareu el model que s’ha de presentar.

Un cop acabat el període de presentació de sol·licituds, els centres educatius estudien cadascuna de les peticions que han rebut: n'analitzen les dades, els criteris de prioritat que les famílies demanen que es tinguin en compte, i també els documents justificatius. Tot seguit, publiquen la llista de sol·licituds amb la puntuació provisional. En aquesta llista hi ha les sol·licituds ordenades alfabèticament amb la puntuació que ha rebut cada sol·licitud en aplicar-hi el barem. Serà l’1 de juny. Es podran presentar al·legacions a la llista fins el 8 de juny.

El nombre de places a cada centre educatiu és limitat. Si el nombre de peticions supera el d'alumnes que l'escola pot acollir, cal aplicar un sistema de desempat entre les sol·licituds que tenen la mateixa puntuació. Per fer-ho, s'obté un número per sorteig a partir del qual s'ordenen totes les peticions empatades en punts, tenint en compte el número de desempat que s'ha assignat a cada sol·licitud, que serà el 13 de juny a les 11.30 h a l’Ajuntament.

Matriculació

Després del sorteig, s'elabora la llista ordenada de sol·licituds per a l'assignació de places. Per fer aquesta llista, en primer lloc es té en compte l'alumnat amb necessitats educatives específiques; després, la resta d'alumnes, tenint en compte les puntuacions de cada sol·licitud, de més a menys. Es publicarà el 15 de juny. Finalment, del 16 al 22 de juny de 2022 es farà la matriculació a les escoles bressol.

Podeu trobar més informació sobre el sistema de criteris, el calendari i els terminis de preinscripció o sobre com triar l'escola, al web: https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/infantil-0-3/preinscriute/

 

Els horaris de les OAC´s  són els següents:

LA ROCA:     MATINS: de dilluns a divendres de 9 a 14h.       TARDES: dilluns i dijous de 16:30 a 18:30h.

LA TORRETA:     MATINS: dimecres de 9 a 14h

SANTA AGNÈS:   de moment l´oficina està tancada

Caldrà per fer el registre sol·licitar CITA PRÈVIA al telèfon: 93-8422016 (ext. 1).