Als equipaments de la Roca i Santa Agnès s’hi podrà accedir a partir el 25 de juny i les entrades es podran comprar a través del web del CEM.

">

Comença la temporada d'estiu de les piscines municipals

Última revisió 23-06-2023 13:29
23/06/2023

Als equipaments de la Roca i Santa Agnès s’hi podrà accedir a partir el 25 de juny i les entrades es podran comprar a través del web del CEM.

Com cada estiu l’Ajunament de la Roca del Vallès posa a disposició del veïnat les piscines del CEM de la Roca i de Santa Agnès. Ambdós equipaments descoberts obriran les portes a partir del diumenge 25 de juny, i romandran oberts fins al 3 de setembre. Tot seguit us explicarem els horaris i les tarifes generals, tot i que això pot canviar puntualment si es decreten onades de calor. També recordem que, enguany, ens trobem en situació d’excepcionalitat per sequera, sent les piscines públiques les úniques del municipi que es poden reomplir. L’Ajuntament, no obstant, demana un ús racional de l’aigua per evitar més restriccions en un futur.

Quins són els horaris?

L’horari d’obertura serà:

  1. Piscina de la Roca: de 9 a 14 h i de 15 a 20 h
  2. Piscina de Santa Agnès: de 9.30 h a 14 h i de 15.30 a 20.30 h

Els horaris s’han dissenyat per adequar-se als usos que més acostuma a fer el veïnat de la Roca del Vallès. D’aquesta manera, es facilita que la ciutadania dels tres nuclis accedeixin a aquests equipaments estiuencs.

Quines són les tarifes?

  • Entrada puntual de mig dia: 3,5 euros
  • Abonament 10 banys de mig dia: 28,9 euros
  • Abonament mensual infantil / gent gran: 37,7 euros
  • Abonament adults: 56,8 euros
  • Abonament familiar: 96,3 euros

On es poden treure les entrades?

A través del web del CEM (la meitat de l’aforament), i presencialment a cada equipament (fins a exhaurir l’aforament). Es recomana fer la reserva prèvia per assegurar-se la plaça. Les persones sòcies del CEM podran fer reserva 72 h abans, i les que no ho siguin 48 h abans.