Publicades les llistes baremades de la preinscripció a les escoles bressol municipals

Última revisió 01-06-2022 14:06
01/06/2022

Es podran presentar al·legacions fins al 8 de juny, i el sorteig es faria el 13 de juny a l’Ajuntament.

Un cop acabat el període de presentació de sol·licituds, les escoles bressol municipals les Orenetes i la Torreta les han ordenat segons els criteris establerts i han elaborat una llista provisional d’admissions. La podeu consultar en els arxius adjunts a aquesta notícia. En aquesta llista hi ha les sol·licituds amb la puntuació que ha rebut cada sol·licitud en aplicar-hi el barem. Es podran presentar al·legacions a la llista fins el 8 de juny.

Com que el nombre de places a cada centre educatiu és limitat, si el nombre de peticions supera el d'alumnes que l'escola pot acollir, cal aplicar un sistema de desempat entre les sol·licituds que tenen la mateixa puntuació. Per fer-ho, s'obté un número per sorteig a partir del qual s'ordenen totes les peticions empatades en punts, tenint en compte el número de desempat que s'ha assignat a cada sol·licitud, que serà el 13 de juny a les 11.30 h a l’Ajuntament. Tot i això, el consistori treballa per ampliar les places a l’EBM la Torreta perquè totes les famílies puguin matricular els seus infants.

Matriculació

La llista definitiva es publicarà el 15 de juny. Finalment, del 16 al 22 de juny de 2022 es farà la matriculació a les escoles bressol. Podeu trobar més informació sobre el sistema de criteris, el calendari i els terminis de preinscripció o sobre com triar l'escola, al web: https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/infantil-0-3/preinscriute/