Torna la Fira d'Entitats de la Roca del Vallès amb més força que mai

Última revisió 03-06-2022 10:39
03/06/2022

Després de l’aturada pandèmica les associacions roqueroles tornen a fer bategar la vida social i cultural del municipi

Apunteu-vos-ho a l’agenda: el 18 de juny tindrà lloc la Fira d’Entitats de la Roca del Vallès, al parc de la Bassa del Molí. Començarà a les 9 h i s’allargarà fins passat el migdia, i serà una jornada farcida d’activitats i bon ambient. “Es tracta d’un esdeveniment molt especial, atès que les entitats han patit molt durant la pandèmia, i això serà un retrobament i un tret de sortida cap a una nova etapa plena de motivació i ganes de sacsejar la Roca del Vallès”, ha explicat la regidora de Participació Ciutadana, Yolanda Guarinos.

D’aquesta manera, la Fira d'Entitats vol ser un espai on les associacions podran fer difusió de les seves activitats i els seus projectes per tal que la ciutadania conegui les diferents opcions associatives que existeixen al municipi, així com gaudir d'una jornada lúdica i festiva. A més, la Fira d'Entitats de la Roca del Vallès ha de servir per potenciar les relacions entre les diferents entitats per tal de  crear un espai comú de participació entre elles.

Durant la jornada les entitats portaran a terme diverses activitats, com ara tallers, concursos, exhibicions de balls,  actuacions...), també hi haurà animació amb una xaranga i un presentador que anirà dinamitzant l’espai i introduirà les diferents actuacions/exhibicions de les entitats. El veïnat, a més de conèixer el ric teixit associatiu, podrà participar de les activitats proposades.