Properament s’aprovarà i un cop passat el període d’exposició es licitaran les obres per millorar 45 vials dels tres nuclis.

">

Tot a punt per a l'aprovació del projecte de renovació del paviment de diversos carrers

Última revisió 09-08-2022 12:40
09/08/2022

Properament s’aprovarà i un cop passat el període d’exposició es licitaran les obres per millorar 45 vials dels tres nuclis.

S ‘està treballant en un altre dels contractes municipals més rellevants del mandat. Es tracta del projecte d’obres de conservació i manteniment dels paviments municipals. Aquest contempla la millora del ferm a 45 carrers del municipi, que estan afectats per la degradació del pas del temps, l’erosió de les arrels dels arbres limítrofs el desgast produït pel trànsit. El projecte té un pressupost d’aproximadament 1.300.000 euros que es van incorporar en la última modificació aprovada per el plenari municipal.

Conjuntament amb la neteja viària, i el projecte de reforma de les voreres, fem un salt endavant molt important per la millora del municipi, seguim compromesos amb la millora de l’espai públic”, ha afirmat el regidor d’Obres i Serveis, Albert Bassa. La relació de carrers on s’actuarà és el següent:

  • La Pineda: la Pineda, Pedra de les Orenetes, Ruta Prehistòrica, Can Gol i Roca Foradada
  • Can Colet: Bonaigua, Tagamanent, Cingles de Bertí, Matagalls, Turó de l’Home, Collserola,  Queralt, Peguera, Pedraforca, Puigmal, Cadí, Montjuïc, Agudes, Puigraciós i Costabona
  • La Roca 2: Oliveres
  • La Roca: Rambla Mestre Torrents, Tenor Viñas, Prat de la Riba, Industria, Espronceda,  Verge de Montserrat, Verge del Carme, Duran i Bas, Bosc, Pau Claris, Verge de Núria, Pirineus i  Casetas
  • Santa Agnès de Malanyanes: Pau Casals, Avinguda Gaudí, Passatge Sant Antoni i Camí de Sant Carles
  • La Torreta: Canàries, Bailèn, Ramon y Cajal, Navarra, Josep Torelló, Torrent del Ramassar i València

D’acord amb l’encàrrec establert per la regidoria d’obres i serveis els serveis tècnics municipals de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de l’Ajuntament de la Roca del Vallès han redactat aquest projecte.