Salutació de l'Alcalde

És un plaer donar-te la benvinguda al web de l’Ajuntament de la Roca del Vallès, un canal informatiu de referència tant per a veïns i veïnes del municipi com per a visitants, així com un espai ciutadà i participatiu des del qual realitzar tota mena de gestions i consultes. En aquest sentit, hi trobaràs notícies d’actualitat del municipi, projectes que està treballant l’Ajuntament en cadascuna de les seves àrees, informació relativa als serveis i equipaments que tenim, dades de comerços o entitats, eines per al contacte amb els regidors i regidores i un ampli catàleg de tràmits electrònics.

La nostra és una vila tranquil·la, confortable, ben connectada i envoltada d’un entorn natural envejable, característiques que ens fan sentir molt orgullosos. El nostre municipi està format per tres pobles amb una marcada personalitat pròpia. La Torreta, Santa Agnès de Malanyanes i la Roca són tres realitats que han sabut conservar les seves pròpies dinàmiques, festivitats i teixit associatiu, la qual cosa ens dona una pluralitat i vitalitat privilegiades. I junts, els tres nuclis conformen un dels termes municipals més extensos de la comarca, frontera entre el Vallès i el Maresme, un indret acollidor que ha fet de la diversitat un tret identificador que llueix amb orgull.

La Roca és també terra d’esport, cultura i natura. Estem envoltats d’un patrimoni natural i megalític incomparables; som seu de nombroses activitats i competicions esportives de llarga tradició; comptem amb un calendari d’activitats ampli, gràcies a la suma d’esforços de les entitats i la gent dels tres pobles del municipi; i fins i tot tenim un espai cultural de referència a tot el país, com és l’Arxiu de la Memòria Popular.

Els roquerols i roqueroles tenim, així doncs, motius de pes per estar orgullosos de la nostra vila. I des de l’Ajuntament treballem, cada dia, per seguir consolidant i potenciant tots aquests actius, posant-los al servei de les persones i de la qualitat de vida de tots els veïns i veïnes. I aquest web és un dels instruments de què disposem per fer-ho. Un punt comunicatiu i de servei a totes aquelles persones, comerços, entitats, empreses o visitants que volen saber quelcom més de la Roca, posar-se en contacte amb l’Ajuntament o fer qualsevol tipus de gestió en línia. Un espai, en definitiva, emmarcat en la voluntat de proximitat i transparència que defineix aquest govern municipal.

Més enllà del web, vull aprofitar per a convidar-vos a trepitjar el nostre territori, per a que comproveu i gaudiu en persona de tota aquesta riquesa.

 

Albert Gil i Gutiérrez

Alcalde de la Roca del Vallès

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 24-06-2023 01:19