El 10 de novembre, nova cita amb les urnes

Última revisió 08-11-2019 16:54
08/11/2019

8.133 roqueroles i roquerols estan cridats a participar en les eleccions al Congrés dels Diputats i al Senat 

Aquest diumenge 10 de novembre a partir de les 9 h obriran els 4 col·legis electorals del municipi per tal que els 8.133 veïns i veïnes de la Roca del Vallès puguin exercir el seu dret a vot. Es tracta de la nova convocatòria d’eleccions al Congrés dels Diputats i al Senat, que suposen la repetició de les celebrades el passat 28 d’abril, atès que no es va configurar cap govern.

Els col·legis electorals on s’exercirà el dret a vot són l’Escola Mogent, el Centre Cultural de la Roca, el Centre Cultural de la Torreta i el Centre Cívic de Santa Agnès. En total hi ha 11 meses electorals, i els col·legis estaran oberts fins les 20 h.

Si no sabeu a quin col·legi i a quina mesa heu d’anar a votar, podeu consultar-ho aquí. A l’entrada de cada col·legi hi haurà les llistes de l’electorat que hi pot votar, on es podran consultar els noms i la mesa que els correspon. 

En total s’han presentat 16 candidatures a la circumscripció electoral de Barcelona, on participa l’electorat de la Roca del Vallès. Les podeu consultar aquí.

10N eleccions generals
10N eleccions generals