Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Economia i hisenda L'Ajuntament rep de la Diputació 54.831 euros
L'Ajuntament rep de la Diputació 54.831 euros

L'import correspon als ajuts i suport a activitats i serveis locals programats per a l'any 2012. D'aquets ajuts que la Diputació adreça als ens locals adherits al Pla de concertació de la Xarxa Barcelona Municipis de Qualitat,


es podran beneficiar diversos serveis com ara els Socials, Joventut, Salut Pública, Esports, Comerç, Cultura, Educació i Ocupació, entre altres.

Així, i segons les memòries presentades, a Serveis Socials Bàsics es destinarien 15.892 euros per programes de Prevenció i Inclusió Social, Joventut i per la lluita contra la Desigualtat de Gènere.

A l’àrea del Coneixement, Desenvolupament Cultural i Noves Tecnologies 14.185 euros, Activitats i Esdeveniments Esportius 10.139 euros, Salut Pública 7.615 euros, i finalment a Promoció Turística, Fires Locals i del Comerç es destinen un total de 7.000 euros.

Les subvencions rebudes són una part del cost total dels programes previstos per enguany.

L’alcalde de la Roca, Rafael Ros, senyala que aquestes subvencions seran un ajut important per al Municipi en un moment de crisi com l’actual, i uns recursos que reforçaran les inversions locals que s’han de portar a terme en projectes necessaris per a la població.