Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Medi Ambient Sortida Parc Serralada Litoral
Sortida Parc Serralada Litoral

El Consorci del Parc de la Serralada Litoral organitza una sortida guiada per la zona nord. Sortida des de l’església Parroquial de Santa Agnès de Malanyanes amb inscripció prèvia.

El Consorci del Parc de la Serralada Litoral, amb la col•laboració d'Educació Ambiental Ursus, organitza el diumenge 27 de gener de 9.30 a 13.30 una sortida guiada per conèixer la zona nord del parc. Està adreçada a gent acostumada a caminar. La inscripció és gratuïta.
La trobada es fa a l'església parroquial de Santa Agnès de Malanyanes per iniciar a peu la ruta seguint el GR-97.1 pel vessant vallesà fins enllaçar amb el GR-92. A les 10.30h és previst esmorzar i a continuació fer la pujada al coll de Parpers i tornada al punt d'inici cap a les 13.30 aproximadament. Si el temps no permet fer l'activitat en bones condicions, es posposarà la sortida. Cal portar calçat adequat i roba còmoda, aigua i esmorzar Places limitades. Cal inscripció prèvia. L'accés a l'activitat es farà per ordre de sol licitud. Informació i inscripció: Punt d'informació de Can Boquet. Obert els caps de setmana i festius de 10 a 14:30h Tel. 656 903 642 (de 18 a 20 hores). Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .