Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Medi Ambient Parc serralada litoral
Parc serralada litoral

Els Ajuntaments concsorciats financiaran les obres d'adequació de la Masia de Can Magarola per acollir la seu del consorci del Parc de la Serralada Litoral


El Consell Plenari de 4 de maig de 2011 va aprovar traslladar la seu administrativa del Consorci del Parc de la Serralada Litoral a la masia de Can Magarola d’Alella per tal d’unificar en un sol espai tots els serveis que el seu funcionament requereix.
Per tal d’acollir els serveis tècnics i administratius, tant interns com d’atenció als usuaris, es fa necessari dur a terme obres en aquest equipament que ascendeixen a 85.293,88 euros, import que serà assumit pels ajuntaments consorciats, aportant l’any 2013 una quota única i extraordinària. Els imports per a cada un dels ajuntaments han estat establerts en proporció al nombre d’habitants, hectàrees de sòl no urbanitzable i pressupost corrent.
Els termes d’aquesta aportació quedaran fixats mitjançant un conveni entre el Consorci i els ajuntaments que hi participen.
Està previst que les obres es duguin a terme enguany i que el Consorci traslladi les seves oficines actualment situades a l’edifici de la Cooperativa Agrícola de Cabrera de Mar.