Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Inici Notícies Festes #fmlaroca2013

Inici » Notícies » Festes


#fmlaroca2013

La Festa Major de la Roca del Vallès, una festa 2.0: #fmlaroca2013

La Roca del Vallès comença aquesta setmana la Festa Major 2013. Durant aquesta es podrà visitar l’exposició del vestíbul del CC_LR de la història dels programes de Festa Major. Un conjunt de tots els programes que conserva el fons de l’arxiu municipal, que de ben segur us faran recordar bons moments de joventut o fins i tot conèixer històries i anècdotes de les nostres festes majors.
Per aquest motiu, volem traslladar la festa a les xarxes socials i al món 2.0. A part de poder trobar la informació útil per gaudir de la festa, volem que el hashtag #fmlaroca2013 es converteixin en un espai d’opinió  i records que vincularà tota la comunicació i informació dels diferents actes i recollirà l’esperit, aportacions i opinions a les diferents xarxes socials de l’Ajuntament de la Roca del Vallès. A Través d’aquest hashtag us volem preguntar: Quina va ser la vostra Festa Major? Què recordes d’aquella Festa Major?
 
Twitter: @larocav
Facebook: www.facebook.com/ajuntamentlarocav

Aquí podeu veure alguns dels programes que es podran visitar a l'exposició del CC_LR:

Any 1940: Primer programa de la Dictadura. Llengua castellana. Fotografia del poble (portada)
Any 1969: la portada mostra la importància per al municipi de la construcció del tram de l’autopista BCN-La JonqueraAny 1978: Actuació de LA TRINCA, Dilluns 11. No és la única vegada que venen a actuar per la Festa Major. Uns altres que repeteixen sovint són “La Salseta del Poble Sec” i “l’Orquestra Maravella”. Informar incorrecció