Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Benestar Social Campanya de donació de sang
Campanya de donació de sang

 

La Roca es prepara per rebre una nova edició de la campanya de donació de sang. El proper dijous 16 de febrer de les 17 a les 21 hores a l'ABS 

 
El proper dijous 16 de febrer de 2017 es farà una campanya de donació de sang.
Vista la gran necessitat permanent  de sang  aquesta pot ser una bona ocasió per fer una donació que pot salvar moltes vides. Per això tindreu l’oportunitat de participar en la campanya de “Donació de Sang” que s’organitza des del Banc de Sang i Teixit del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i l’Associació de Donants de Sang del Vallès Oriental, amb el suport de l’Ajuntament de La Roca del Vallès. En aquesta ocasió la campanya de donacions de sang es farà el proper dijous 16 de febrer de les 17 a les 21 h. a l’ABS de la Roca del Vallès. La campanya del Banc de Sang també s’estén a les xarxes socials, on s’anima a que tothom comparteixi la necessitat de donar sang a través de l’etiqueta #alEstiuSalvaVides
A facebook.com/donarsang i a twitter.com/donarsang es poden veure i compartir els missatges per poder animar amics i seguidors a donar sang aquest dia. En aquests moments, ja són més de 12.000 seguidors de Facebook i més de 6.000 a Twitter que ho estan fent possible.
 
Al web donarsang.gencat.cat hi ha la relació de totes les ciutats, la ubicació i el dia que se celebren les campanyes. En 12 hospitals catalanes hi ha centres fixos de donació oberts tots els dies. A la mateixa web es poden consultar els horaris.

També es pot acudir a l’Hospital de Granollers de dilluns a Divendres de 9.30 a 19.00 hores. 
 
Si voleu portar el qüestionari omplert des de casa el dia de la donació, podeu recollir-lo al mostrador de l’ABS,o  bé a través d’internet a l’adreça:
 
DONARSANGGENCAT.CAT, PUC DONAR-NE descarregueu el “qüestionari”
 


 

 

També es pot acudir a l’Hospital de Granollers de dilluns a Divendres de 9,30 a 19,00 hores. 

Si voleu portar el qüestionari omplert des de casa el dia de la donació, podeu recollir-lo al mostrador de l’ABS,     o  bé a través d’internet a l’adreça:

 

DONARSANGGENCAT.CAT,      PUC DONAR NE descarregueu el “qüestionari”