Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Totes les notícies Urbanisme Carrer Catalunya
Carrer Catalunya
Urbanisme
dissabte, 7 de març de 2015 09:02
 

Les transformacions del Carrer Catalunya en una via pacificada comportarà a partir de dilluns 9 de març un tall integral d'aquesta via

Les transformacions del carrer Catalunya en una via pacificada de trànsit i adaptada a les necessitats d'accessibilitat aviat serà una realitat.
Abans, però, i per un bon desenvolupament de les obres del carrer, caldrà un tall integral de la via a partir del proper dilluns 9 de març de 2015, i que durarà aproximadament uns dos mesos. El tram tallat al trànsit serà el comprès entre els carrers Enric Granados i Espronceda.
Per tal de facilitar alternatives de trànsit, en sentit nord s'utilitzarà un bypass pels carrer Enric Granados, Rambla Mestre Torrents i Indústria.
Per facilitar l'accés del Bosc, s'invertirà el sentit del carrer Nebot Xic en el seu enllaç amb el carrer Arc de Sant Martí, des del carrer Verge del Carme, i un tram de Lope de Vega per poder enllaçar amb el carrer Velázquez.
Els carrer Espronceda, Verge de Montserrat i Bosc, en els trams immediatament adjacents al carrer Catalunya seran d'accés restringit als veïns per tal que puguin accedir als seus aparcaments particulars.
Els contenidors d'escombraries existents en aquests trams es desplaçaran a la cantonada més propera, per facilitar els pas dels vehicles de la recollida.
Us adjuntem un plànol indicatiu de com quedarà la mobilitat durant aquest temps.

Aquí podeu trobar la carta que l'Ajuntament ha fet arribar a totes les llars del municipi per explicar els canvis de trànsit ja explicades: carta 
Descarrega't el mapa